fbpx

Newborn Shoot

Naast de pretecho’s doe ik nu ook newbornfotografie. Want wat is nou mooier om je newborn baby’tje puur en uniek vast te laten leggen. Fijn in jullie eigen omgeving want ik kom bij jullie thuis.

Een pasgeboren baby'tje verandert zo ontzettend snel, dat het heel waardevol is om dit vast te leggen. De eerste weken zijn zo bijzonder en komen nooit meer terug.

Het mooiste is om jullie baby'tje tussen de 10 en 20 dagen na de geboorte te fotograferen omdat ze dan nog veel slapen, een gaaf huidje hebben en ze nog zo flexibel zijn dat je ze in die echte newborn poses kan leggen. Dus wacht niet te lang en laat tijdens je zwangerschap weten dat jij graag de newbornshoot wil inplannen na de geboorte van jullie baby'tje.

FOTOSHOOT INPLANNEN:

Een newborn fotosessie vindt als het kan binnen 10 tot 20 dagen plaats nadat de baby is geboren. Neem binnen 24 uur na de bevalling even contact op zodat ik weet dat jullie kindje is geboren en we de newbornshoot kunnen vastzetten. Het kan zijn dat ik afwijk van de 10 à 20 dagen i.v.m. een moeilijke bevalling, keizersnede, stuitbevalling, vroeggeboorte of medische redenen. Het welzijn en de gezondheid van jullie baby'tje staat altijd voorop. Ik zal dan ook tijdens het gesprek na de bevalling veel vragen stellen om te bepalen wat verstandig is wanneer de afspraak gepland kan worden.

TIJDENS DE SHOOT:

De newbornshoot vindt plaats bij jullie thuis. Heerlijk ontspannen in jullie eigen omgeving en zo hoeven jullie nog niet uit jullie bubbel te stappen. Ik neem alle benodigdheden mee zodat we de baby mooi en veilig kunnen fotograferen. Zorg ervoor dat het baby'tje net een warm badje en een schone luier heeft gehad. Het advies is om jullie baby'tje pas voeding te geven zodra ik aanwezig ben. Dan kan ik alles klaarzetten en zal jullie baby'tje na de voeding heerlijk in slaap vallen. Het liefst fotografeer ik het pasgeboren babytje bloot of in zijn of haar luiertje. Het is belangrijk dat papa/mama/broertjes/zusjes neutrale en lichte kleuren aan hebben tijdens de newbornshoot. Dit staat erg mooi en puur. Ook is het verstandig om alvast iets van zwarte bovenkleding klaar te leggen, tijdens de shoot zal ik jullie uitleggen waar deze voor nodig zijn (dit heeft te maken met de achter- en ondergronden die we gebruiken tijdens de shoot). Natuurlijk mogen jullie zelf ook leuke accessoires zoals; mooie dekens, sjaals, fijne stofjes, haarbandjes, mutsjes o.i.d. klaarleggen! Heb je een speciaal verzoek, maak dat zeker kenbaar want alles is mogelijk! Er is tussendoor natuurlijk tijd om te voeden, te verschonen (ja, dit hoort er ook bij) en om lekker te knuffelen.

HOE GAAT HET VERDER NA DE SHOOT:

Je ontvangt van mij binnen 3 weken na de fotoshoot een preview van de bewerkte geselecteerde foto’s en tevens ook de factuur. Vanuit deze preview kan je de foto’s uitzoeken die jullie graag zouden willen bestellen. Hierin zijn heel veel mogelijkheden. Je kan de foto’s digitaal afkopen in hoge resolutie maar je kan natuurlijk ook een fantastische mooie vergroting bestellen of een mooi album laten maken. De factuur dien je binnen 2 weken te voldoen.

We hebben drie pakketten waar je uit kan kiezen.

Pakket I:

De newbornshoot vindt plaats tussen de 10 en 20 dagen na de geboorte (dit is afhankelijk van hoe de bevalling is verlopen en met welk termijn de baby is geboren). Jullie baby wordt met kleertjes, bloot of in een sjaaltje gefotografeerd in 2 verschillende natuurlijke en veilige settings. De duur van de shoot is ongeveer 1 á 1,5 uur. Bij dit pakket is het alleen mogelijk om de baby te fotograferen. Na de fotoshoot bewerk ik de mooiste foto's voor jullie welke ik in een online galerie plaats. Bij dit pakket krijg je 5 digitale bestanden.

€ 175,- Incl. BTW en reiskosten (binnen een straal van 10km, buiten 10km wordt er een vergoeding gefactureerd van € 0,30 per km retour)

Mogelijkheid tot nabestellen van meer foto's:
5 stuks €75,- | 10 stuks €125,- | 15 stuks €180,-

Pakket II:

De newbornshoot vindt plaats tussen de 10 en 20 dagen na de geboorte (dit is afhankelijk van hoe de bevalling is verlopen en met welk termijn de baby is geboren). Jullie baby wordt met kleertjes, bloot of in een sjaaltje gefotografeerd in 3 verschillende natuurlijke en veilige settings. De duur van de shoot is ongeveer 1,5 á 2 uur. Bij dit pakket is het mogelijk om de baby te fotograferen en samen met papa/mama. Na de fotoshoot bewerk ik de mooiste foto's voor jullie welke ik in een online galerie plaats. Bij dit pakket krijg je 10 digitale bestanden.

€ 250,- Incl. BTW en reiskosten (binnen een straal van 10km, buiten 10km wordt er een vergoeding gefactureerd van € 0,30 per km retour)

Mogelijkheid tot nabestellen van meer foto's:
5 stuks €75,- | 10 stuks €125,- | 15 stuks €180,-

Pakket III:

De newbornshoot vindt plaats tussen de 10 en 20 dagen na de geboorte (dit is afhankelijk van hoe de bevalling is verlopen en met welk termijn de baby is geboren). Jullie baby wordt met kleertjes, bloot of in een sjaaltje gefotografeerd in ca. 5 verschillende natuurlijke en veilige settings. De duur van de shoot is ongeveer 2,5 á 3 uur. Bij dit pakket is het mogelijk om de baby te fotograferen, samen met papa/mama & broertjes/zusjes. Na de fotoshoot bewerk ik de mooiste foto's voor jullie, welke ik in een online galerie plaats. Bij dit pakket krijg je 20 digitale bestanden.

Kosten: €325,- Incl. BTW en reiskosten (binnen een straal van 10km, buiten 10km wordt er een vergoeding gefactureerd van € 0,30 per km retour)

Mogelijkheid tot nabestellen van meer foto's:
5 stuks €75,- | 10 stuks €125,- | 15 stuks €180,-

Wil je naast de digitale foto’s ook nog een mooi fotoalbum van 20x20 cm bij bestellen? 
Dat kan, dit kost €49,95 extra.

Hebben jullie vragen of wil je meer informatie ontvangen, bel of mail gerust.

Liefs Staci