fbpx

Ben jij nieuwsgierig of je nu een jongen of meisje krijgt? Veel mensen gebruiken een pretecho om dit te weten te komen. Vanaf wanneer het geslacht te zien is verschilt per zwangerschap. Bij 14 weken is het geslacht soms zichtbaar, vanaf 15 weken bijna altijd.

Je hebt de keuze tussen verschillende pretecho’s. Zo kan je kiezen voor een 2D, 3D of 4D-echo.

2D-echo

Bij een 2D-echo is je baby in bewegende zwart-witbeelden zichtbaar zonder diepte. Na een 2D-echo krijg je vaak een aantal foto’s mee en eventueel tegen betaling een USB-Stick.

 

3D-echo

Bij een 3D-echo is je baby in stilstaande kleurenbeelden zichtbaar met diepte. De 3D-echo wordt uit meerdere 2D-beelden opgebouwd. Door de dieptebeelden zie je nóg beter hoe je kindje eruitziet. Achteraf krijg je een aantal foto’s mee van de echo en een USB-Stick.

 

4D-echo

Bij een 4D-echo is je baby zichtbaar in bewegende kleurenbeelden met diepte. Een 4D-echo wordt ook wel een ‘live 3D-echo’ genoemd. Bij een 4D-echo zie je niet alleen goed hoe je kindje eruitziet, maar zie je hem ook gapen, lachen en duimen. Na afloop krijg je een aantal foto’s mee van de echo en een eventueel tegen betaling een USB-Stick.